Haarwinkel Groningen

Ben jij opzoek naar een goede haar winkel in de stad Groningen? Kom dan een keer langs bij Paris Hair Cosmetics! Ons ruime assortiment heeft het perfecte nep en human haar voor jou. Dit haar kun je gebruiken om van alles mee te doen! Van vlechten tot ponytails en zelfs pruiken! Ook hebben we haar in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Van platinablond naar pimpelpaars. Ben je al benieuwd naar ons nep haar? Kom dan zeker een keer langs in onze haar winkel in Groningen!

Haar winkel Zuiderdiep Groningen

Wil jij naar een haar winkel aan het Zuiderdiep in Groningen? Ga dan naar Paris Hair Cosmetics! Onze salon is gevestigd aan de Steentilstraat 21 in de binnenstad. Deze straat vind aan het einde van het Zuiderdiep, één van de langste straten in de stad. Wij zijn blij met onze prachtige salon op deze locatie, omdat het makkelijk bereikbaar is met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Voor een haar winkel aan het Zuiderdiep in Groningen moet je bij Paris Hair Cosmetics zijn.

Goedkope haar winkel Groningen

Paris Hair Cosmetics is dé haar specialist voor jou! Naast diverse behandelingen is het mogelijk om je favoriete verzorgingsproducten te kopen in onze goedkope haar winkel in Groningen. Graag geven wij je persoonlijk advies zodat jij je haar prachtig kunt verzorgen en stijlen. Ons gehele assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten met een betaalbare prijs. Je vind artikelen van diverse merken zoals: Cantu, Shea Moisture, African Pride en DevaCurl. Kom langs in onze goedkope haar winkel in Groningen en laat je verrassen door onze prachtige winkel, medewerkers en producten.