Vlecht haar

Zoek jij haar om mee te vlechten? Kom dan naar de kapperswinkel van Paris Hair Cosmetics. Wij verkopen een ruim assortiment met verschillende soorten vlecht haar. Dit haar wordt gebruikt om je vlechten dikker, steviger en langer te maken. Het is dus perfect voor als je iets dunner of korter haar hebt. Kies voor synthetisch haar in diverse kleuren van het merk X-pression of Sensational. Kom een keer langs in onze salon en bekijk ons assortiment met vlecht haar!

Nep vlecht haar

Wil jij mooie lange vlechten en extra haar gebruiken? Geen zorgen! Paris Hair Cosmetics heeft precies wat jij nodig hebt. Nep vlecht haar in de kleur blond, donkerbruin tot knalblauw. Dit haar is te gebruiken tijdens het invlechten voor extra stevigheid. Hierdoor kan je langer genieten van je nieuwe look. 

Is je haar beschadigd of ben je toe aan een nieuw kapsel? Vlechten is een goede manier om je haar even een break te geven. Met vlechten hoef je je haar namelijk niet te stijlen of te krullen met hitte. Je haar heeft tijd om te groeien en op eigen tempo te herstellen. Kan jij niet wachten? Wij hebben de perfecte kleur voor jou. Kom daarom snel langs in onze salon voor nep vlecht haar!

Vlecht haar kopen? Eenvoudig online!

Zou je graag vlecht haar willen kopen? Ga dan snel naar onze winkel of shop online! Ons assortiment in vlechthaar is erg groot, dus er zit zeker iets tussen voor jou. Het haar is van erg goede kwaliteit en natuurlijk voor een betaalbare prijs. 

De Paris Hair Cosmetics salon is gevestigd aan de Steentilstraat 21. We zitten in de binnenstad, dus het is makkelijk bereikbaar met de trein of bus. De winkel is van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur open en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Kom zeker een keer langs om ons assortiment te bekijken en jouw favoriete vlecht haar te kopen!

Vlecht haar laten invlechten bij Paris Hair Cosmetics

Je vlecht haar laten invlechten? Laat ons je helpen! Bij Paris Hair Cosmetics ben je aan het juiste adres. Bij ontvangst wordt je een kopje koffie of thee aangeboden. Daarna laat jij het gewenste kapsel zien en kan het vlechten van start gaan! Onze medewerkers hebben jaren ervaring, zodat ze voor jou de mooiste vlechten kunnen creëren. De behandeling duurt enkele uren, waarna je er weken lang plezier van zal hebben. Enthousiast? Kijk op onze website voor ons aanbod. Wil je een afspraak maken? Bel dan gerust of kom even langs in onze winkel met salon. Wij zien je graag verschijnen bij Paris Hair Cosmetics!