Salon

Bij Paris Hairfashion Groningen zijn we gespecialiseerd in verschillende technieken. Informatie aanvragen is telefonisch mogelijk, of kom bij ons langs in de winkel.

Een greep uit het uitgebreide assortiment van Paris Hair Cosmetics bestaat uit pruiken (diverse stijlen), Brazilian, Perivuan, Indiaas en synthetisch haar. Deze zijn allen geschikt voor braids en weaves.

Merken: o.a. Xpression collection, Ivory Hair Collection, Marley Twist, Outre, Salon’s Choice, Sleek, Mermaid Collection, Cinderella Boutique, Go Posh, Bella Mode, Fashion Idol.

Haar behandelingen

Behandeling Prijs
Extentions Op aanvraag.
Weave Op aanvraag.
Dreadlocks Op aanvraag.
(In)vlechten (met eigen en nephaar) Op aanvraag.
Curly Permanent Op aanvraag.
Verven Op aanvraag.
Keratine behandelingen Op aanvraag.

De prijzen zijn afhankelijk van de vraag, op basis hiervan wordt een berekening gemaakt.


Beauty behandelingen

Het mooiste in jezelf naar boven halen? Wij helpen u daar graag bij! Dankzij ons brede aanbod aan make-up en accessoires hebben wij alles in huis om de perfecte look te creëren. 

Behandeling Prijs
Epileren met touw Op aanvraag

Nagel behandelingen

Ben je op zoek naar een manier om voor een lange tijd te genieten van stralende nagels? Kies dan voor semi permanente lak. Op dit moment kunt u bij ons terecht voor de mooiste gel lak nagels! Dit is versteviging van de eigen nagels, en blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten.

Tevens zijn wij met verschillende nagelstylisten in gesprek om ons aanbod nog groter te maken. 
Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!


De herenkapper

Nieuw bij ons: een herenkapper!
Voor de strakste cuts kunt u nu ook in onze shop terecht! Wilt u meer van zijn werk zien? Kijk dan eens op Instagram: cutsbyezra