Kapper Groningen

Ben jij op zoek naar een goede kapper in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Paris Hair Cosmetics wil het beste voor jouw haar en daarom geven we je graag persoonlijk advies. Ook zijn wij gespecialiseerd in krullen en kroeshaar voor zowel man als vrouw. Naast diverse behandelingen kan je ook bij ons terecht voor synthetisch, human haar en haarverzorging. Wil jij je coupe weer laten stralen? Maak dan snel online je afspraak bij dé (afro)kapper van Groningen.

Behandeling Prijs
Curly behandeling Va. € ---
Relax behandeling Va. € ---
Knippen Va. € ---
Vlechten Va. € ---

Kapperswinkel Groningen, voor al je haarproducten!

Paris Hair Cosmetics is dé kapperswinkel in Groningen. Wij hebben alle benodigdheden om je haar te verzorgen. Kies uit veel verschillende merken zoals Makari, Kinky Curly en Cantu. Ben je op zoek naar een shampoo die perfect matched met jouw haar? Bij Paris Hair Cosmetics vind je diverse soorten voor gekleurd, tot droog en kroeshaar. Welk haartype je ook hebt, er is altijd wel een product die bij jouw haar past. 

Wil jij je haren verlengen? Kies dan voor extensions of vlechthaar! Bij Paris Hair Cosmetics hebben wij een groot aanbod in diverse soorten haar van kwaliteit. Bekijk al onze producten in de webshop of kom eens langs bij de kapperswinkel van Groningen!   

Afro kapper in Groningen

Ben je op zoek naar een afro kapper in Groningen? Zoek dan niet verder! Paris Hair Cosmetics is de nummer 1 (afro)kapper van Groningen. Bij ons ben je in goede handen! Wij zijn gespecialiseerd in afro- en kroeshaar waardoor we precies weten hoe we jouw krullen moeten verzorgen. Ook nemen wij uitgebreid de tijd om je persoonlijk advies te geven. Bij Paris Hair Cosmetics maken we gebruik van de beste technieken om je haar te stylen zoals jij dat wil. Maak snel online je afspraak bij dé afro kapper van Groningen. 

Black hair kapper Groningen

Paris Hair Cosmetics is de kapper die jouw black hair weer mooi in model brengt. Als geen ander weten wij dat het onderhouden van jouw kapsel extra belangrijk is. Bij ons kun je daarom terecht voor jouw black hair en kroeshaar. Kies bijvoorbeeld voor boxed braids, culy of laat je haar relaxen. Paris Hair Cosmetics heeft alles, om jouw haar zo goed mogelijk te kunnen en te stylen. Ook bieden wij haar producten aan die perfect bij jouw haar passen. Deze kan je vinden in de webshop of bij ons in de winkel. Ben je al een tijdje op zoek naar een goede black hair kapper in Groningen? Zoek niet verder en maak online een afspraak.