Hairextensions Groningen

Wil jij jouw haren met een paar centimeters verlengen? Dat kan met Hairextensions in Groningen bij Paris Hair Cosmetics. Het enige wat jij hoeft te doen is een kleur, lengte en dikte uit te kiezen. Geef aan wat jij het mooist vindt en wij doen de rest! Kan jij niet wachten? Boek dan eenvoudig online een afspraak, of kom langs bij ons in de salon. Wij zijn gespecialiseerd in hairextensions en laten jou genieten van een mooie volle bos haar die er 100% natuurlijk uitziet.

Product Prijs
Curly behandeling Va. € ---
Relax behandeling Va. € ---
Knippen Va. € ---
Vlechten Va. € ---

Kapsalon Hairextensions Groningen

Ben je op zoek naar een kapsalon voor hairextensions in Groningen? Kom dan eens bij ons langs! Bij Paris Hair Cosmetics werken wij volgens de laatste technieken om de extensions veilig te plaatsen en te verwijderen. Zo weet jij altijd zeker dat je goed zit! De haren die wij gebruiken voor hairextensions zijn glanzend en hebben veerkracht. Doordat de haren in groeirichting zijn gesorteerd ervaar je geen knopen in het haar. Dit maakt het makkelijk om het haar te verzorgen.

 

Natuurlijk zijn de haarbehandelingen die wij aanbieden inclusief styling. Zo kan jij direct met je nieuwe kapsel naar buiten. Weet je nog niet precies wat je wil? Als kapsalon gespecialiseerd in hairextensions in Groningen adviseren wij je graag. Heb je een speciale wens of idee? Wij verzorgen je haren op de manier die het beste bij jou past. Neem contact op voor meer informatie.