Hair salon Groningen

Ben jij op zoek naar een goede hair salon in Groningen? Maak je geen zorgen! Paris Hair Cosmetics staat voor je klaar! Onze salon is gevestigd aan de Steentilstraat 21 in Groningen. Doordat de locatie zich bevindt in de binnenstad, kan jij de winkel eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer bereiken. Bij Paris Hair Cosmetics kan jij vijf dagen in de week terecht voor de mooiste kapsels. Van knippen tot extensions en van Curly tot vlechten. Daarnaast vind je in onze winkel een ruim assortiment met diverse producten om je haren mee te verzorgen. Kom zeker een keer langs om even rond te kijken in de leukste hair salon van Groningen!

Behandeling Prijs
Curly behandeling Va. € ---
Relax behandeling Va. € ---
Knippen Va. € ---
Vlechten Va. € ---

Hair salon braids Groningen

African hair salon Groningen

Zoek jij iemand in Groningen die je haar kan vlechten? Bij Paris Hair Cosmetics kunnen wij je helpen! Onze medewerkers hebben jaren van ervaring met verschillende soorten vlecht technieken. Het enige wat jij hoeft te doen is laten zien wat je mooi vindt, en wij creëren het! In onze winkel vind je een ruim aanbod aan vlecht haar in verschillende kleuren en lengtes. Op onze website kun je ons aanbod bekijken van al het vlechthaar en de behandelingen die wij uitvoeren waaronder:

  • Cornrows 
  • Microbraids
  • Fishtail braids
  • Blocky braids
  • Black braided buns
  • Twist braids
  • Tree braids
  • French Braids

Enthousiast? Kom langs bij dé hair salon voor braids in Groningen!

Paris Hair Cosmetics is is de african hair salon in Groningen! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen en mooi maken van jouw prachtige afro haar. Ook kun je bij ons terecht voor: nep haar laten zetten, pruiken, extensions, microring en nog veel meer! Wil jij je haren laten vlechten?  Je kunt bij ons synthetisch haar kopen en dit direct laten zetten door één van onze ervaren medewerkers. Maak hiervoor online een afspraak bij de african hair salon in Groningen. Wij helpen je graag!