Afrokapper Groningen

Ben je op zoek naar een afrokapper in Groningen? Dan ben je bij Paris Hair Cosmetics aan het juiste adres. Kom langs voor een geweldige sfeer en beleving in onze salon. Is het tijd voor jouw persoonlijke beauty moment? Dan moet je bij ons zijn. Bij ons geniet jij van een heerlijk relax moment, terwijl wij ervoor zorgen dat jij de salon met een prachtig kapsel verlaat. 

Jouw haar is jouw juweel. Natuurlijk willen wij het beste voor jouw haren, want het moet gezond zijn, stralen en jij moet je er goed bij voelen. Daarom gebruiken wij kwaliteitsproducten om je haar te verwennen. Deze bestel je ook eenvoudig online in onze webshop. Heb je een vraag? Stuur gerust een bericht naar jouw afrokapper in Groningen.

Behandeling Prijs
Curly behandeling Va. € ---
Relax behandeling Va. € ---
Knippen Va. € ---
Vlechten Va. € ---

Haarbehandelingen bij afrokapper in Groningen

Voor een goede haarbehandeling bij een afrokapper in Groningen kan je terecht bij Paris Hair Cosmetics. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou de beste kwaliteit en service bieden. Wil je eens gezellig langskomen? Je vind ons aan de Steentilstraat 21 in Groningen. Je kunt bij kiezen uit diverse haarbehandelingen zoals, haren vlechten, nep haar vlechten, weave, curly en extensions. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met ideeën en suggesties te komen. Als de beste Afrokapper in Groningen helpen wij je graag. Jouw wensen staan op nummer 1!

Waar vind je de afrokapper in Groningen?

Kan jij niet wachten om je nieuwe bos haren te showen aan je vrienden en familie? Of wil je graag je haren laten vlechten? Paris Hair Cosmetics kan vele vlecht technieken uitvoeren zoals, cornrows en knotless braids. 

Maak vandaag nog een afspraak bij jouw afrokapper in Groningen. Dit doe je eenvoudig online door een behandeling en een datum uit te kiezen in onze agenda. Wij zien je graag verschijnen in onze salon. Kom je er niet helemaal uit, of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.